Veselá noc

Veselá noc

Anotace: Based on a true story :-)))

Jednou večer, kdesi v horách
Trošku mě tam opila.
Stříbrná a zlomyslná -
Potvůrka , ta tequila.

Jo - Eppur si muove…
A přece se točí!
Židle, stoly, bar i sklenky…
Okolo mých očí

A zas na mě škodolibě
Z baru, z dálky mává.
Cestou trochu zaškobrtnu…
Inu, to se stává.

Ještě jednu – na kuráž!
A pak - na stůl, tanečnice!
Nevyschlo vám zase v krku?
Chcete ještě? Bude více.

A o trošičku blíže
Byla ke mně podlaha.
Nu což, s tím jsem počítala.
Stejně v pádu nadávám!

Těžko říct, co stalo se pak…
Vyhnu se však zdaleka
Baru, kde na štítu visí
Jasným písmem: Olmeca
Autor Melitelee, 15.03.2006
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět bych měl místy výhrady k rythmu, ale jinak OK - dobré zpracování zážitku, dobré rýmování, mě se líbí.

28.02.2007 08:48:00 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí