Diskotéka

Diskotéka

Anotace: Závažné dílo o závažné noci..

Diskotéka vesnická
Láká lidi po léta
Na parketu trsal Karel
Málem zlomil
Piv snad barel
Trsal,trsal
Než se skácel
Zelený jak pažit zvracel
Karlovi je líto teď,
že Pavlínu nesved hned
Nezbylo mu ani na vlak
Chudák musel
Nocí plakat
Poučení z toho plyne
Karle,
tancuj, vískej,křepči
Pivem příště šetři!
Autor Art Brasi, 07.12.2004
Přečteno 756x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí