Náhoda

Náhoda

Anotace: není nehoda

Já dneska v mrazáku hledala maso
abych vás nakrmit mohla má chaso.

Co pak to vidím co na mne zírá
lahvinka vodky na mě mrká
vem si mě holka a dej si loka.

Nemohu odříci ji přec
byla by to ode mne špatná věc
Tak si naleju
na zdraví připiju,na svátky,na lásku
na štěstí,už je tam zbyteček tak co sním
přece poloprázdnou láhev zpět nevrátím.

Co jsem to chtěla dělat?
už vím, polévkou ze sáčku vás nakrmím.
Autor takova, 08.12.2004
Přečteno 845x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí