OBÉZA

OBÉZA

Anotace: O_o ...MANGOVÍ SMAJLÍCI JSOU NEJ

Vprostřed třídy židle stála,
vesele se kolem smála.
Přišla dívka tlustá
ta byla fakt hustá
Těžké hýždě položila,
židlička se podlomila
Obézním se nechci smát,
však stane se,
co má se stát.
Autor Monikáč, 09.12.2004
Přečteno 659x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí