Liter.cz mit uns

Liter.cz mit uns

Anotace: no jenom nevim co sem tim chtěl říct. Proto by mně překvapilo, kdyby v tom někdo našel nějakou duchaplnost, nedejbože myšlenku! - j.c.ben -

michelle.cz, cecilka,
tuleby a sněhurka,
snowgirl,elsa,frenky, wooh,
beepat,tučnák,morpheus,
jakub černý,fyfe, bean,
valerij a noir darwin.

ester,raven,lord psycho,
petra td, l´uccello,
jan střelec a lupinus,
taková a syberius
medůza a bberushka
nirty, mm i ajuschka.

já a tajná abeceda
verunka a andromeda,
patrik wallwce, poeta,
karammelca, tretena,
art brasi a martinka,
vendýsek i kačenka,

na koho to slovo padne,
ten musí jít z kola ven.....
.......j.c.ben!!!

PS:
Velice se omlouvám tvůrcům, na něž se nedostalo.
Mnohem více se omlouvám těm ,jež jsem zde uvedl. ;o)))
Autor j.c., 10.12.2004
Přečteno 935x
Tipy 2
Poslední tipující: shakespeares
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

úžasný nápad...:-))

11.07.2008 19:42:00 | shakespeares

To jsem ráda, že jsem tu ještě tehdy nebyla...určitě by na mě slovo padlo :-( !

22.03.2006 19:18:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí