Odplata

Odplata

Anotace: Hůř už být nemůže

Za naše snažení,
zničení planety,
my, co jsme zkaženi,
došli jsme odvety.

Vývoj se zkrátka zastavil,
nikdo se nerodí o chlup dýl.
Všude jen napětí, zápach a chlad,
rodí se jen tlustý, šeredný chlap.

Není již pomoci,
jsou jich tu tisíce,
dnes zmizí do noci,
poslední samice.

A pokud doufáte,
že spasí svět,
doufáte špatně,
má IQ pět.
Autor Skrat, 14.12.2004
Přečteno 593x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí