Kterak sokolík o večeři přišel

Kterak sokolík o večeři přišel

Anotace: zase jedna dětem... :o)

Sedí myška na poli
nad ní krouží sokolík
kouká, než se sešeří
co by zbaštil k večeři

Ze zvyku pak z velký výšky
fláknul sebou vedle myšky
Ta však jenom nudou zívne
prostředníček na něj zdvihne
Dej si odchod, hošánku
mám tu svoji ochranku...

Nunčaky a dlouhý hole
rázem je jich plný pole -
sokolovi zkřížil plány
oddíl myší domobrany...

Sotva zahlíd jejich bidla
odevzdaně svěsil křídla
i kdyby měl šilhat hlady
půjde příště lovit hady...
Autor Aki von Spritzenhaus, 26.04.2006
Přečteno 533x
Tipy 3
Poslední tipující: zvířenka, Pohjolanka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nezbyde mu možná,než strčit pětku do vozíku a jít vstříc potravinovému řetězci slev a bonus bodíků...

18.05.2009 11:30:00 | zvířenka

si proste dobrý...
...pokračuj...

15.06.2006 09:56:00 | džemo

si proste dobrý...
...pokračuj...

15.06.2006 09:55:00 | džemo

Klasika... ;o)

04.05.2006 16:57:00 | Yfča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí