Sněží...

Sněží...

Anotace: ...

Sbírka: Rýmovačky

Chumelí se chumelí…
sněhulák je veselí
zbělalo už šecko kolem
domy, louky, lesy, pole
na bílo jsou auta
i za okny strom...
skútr, posledního skauta
i na zastávce róm..
Autor Bean, 17.12.2004
Přečteno 1033x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí