Vítězství chtivá Maruška

Vítězství chtivá Maruška

Anotace: Báseň o jedné spermii Marii.

Byla jednou jedna spermie,
tuším, že se jmenovala Marie.
A ona byla v jedné disciplíně
lepší. Ostatní totiž žili líně.
Ony si čas totiž mezi sebou měřili,
těžko byste mi to věřili.
A Marie fakt tvrdě makala,
hrdě pak na sebe koukala.
Nikdo jí však neměl moc rád,
chtěla totiž až moc vyhrát.
Nedělalo jí vůbec problém
rozejít se s nějakou kvůli tomu ve zlém.
A v ten krásný den, kdy se zápas konal,
by ji těžko někdo překonal.
Po startu se totiž rychle odrazila,
div do jedné nevrazila.
Po chvilce byla lehce první,
ostatní smutně koukaly za ní.
Náhle se však něco hrozného se stalo,
něco gumového jim v cestě stálo.
Teď bylo jedno kdo jak se připravoval,
tomuhle konci se těžko někdo schoval.
Maruška teď vyplakala slz plný hrnec,
vždyť stačilo málo a mohla být nový jedinec.
Autor Kutcha, 07.05.2006
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo tohle je už o něco lepší...ten konec mi připoměl jednu básničku tady,jen nevím od koho,kde se rozebíralo podobné téma.Akorát "kapinku" vážněji.Ta básen nutila k zamyšlení,ta tvoje pobavila.Docela dobrý.

08.05.2006 10:38:00 | temnezakoutimojiduse

jo, je to docela vtipné...
jen mi v tom vadí tolikrát požité 'totiž' a 'však'
:o)

07.05.2006 22:47:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí