Rybářská

Rybářská

Anotace: .......Co všechno můžete ulovit.....

Dívám se tak na vodu
jak tam splávek tiše leží.
Nevěřím už v náhodu
dneska chytnu něco ztěží.

Vtom se splávek lehce pohne
a vzápětí mizí.
Prut se mi až k zemi ohne
zabral mi snad sumec cizí!

Naviják se málem zadrh
prut dostává také na frak.
Vlasec se už téměř utrh
ta ryba má aspoń metrák!

Tahám rybu ze všech sil
pot se perlí na čele.
Věru,co jsem s ní zkusil
není vůbec veselé.

Konečně tah trochu ustal
tak rybu ke břehu vleču.
Když však spatřím,co jsem dostal
zahodím prut,pryč uteču!

Na břehu se cosi mele
co to jenom může být?
Hrůzou tuhne mi krev v těle
cože jsem to vlastně chyt?

Po bahně se ke mě vleče
voda z něho proudem teče.
Ze smíchu dostávám křeče
vždyt´já chytil potápěče!
Autor Marvel13, 08.05.2006
Přečteno 475x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přitom tahle je super!!

06.07.2006 22:47:00 | šedá bílá myška

super

08.05.2006 22:00:00 | janewe

Chudák potapěč.......Dobrý, fakt dobrý. Úsměvná :o))

08.05.2006 12:02:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí