Pomatená básnička

Pomatená básnička

Anotace: Lidičky všem Vám přeji krásné prožití svátků, spoustu vánoční pohody a pod stromečkem hodně dárečků. Do nového roku pak moc hezkých básniček, úspěchu, štěstíčka a hlavně zdravíčka...

od neznámého autora... kdysi jsem to někde zaslechl, ani nevím, zda je to celé

Tma Jak v Pytli, měsíc svítil,
kočár se jak ďábel řítil.

Hezky zvolna podél skal
luh se sněhem zelenal.

Cestující v sedě stáli
mlčky v živém hovoru.

Zastřelený zajíc v dáli
běžel z kopce nahoru.
Autor tuleby, 23.12.2004
Přečteno 1483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí