Sbírka rýmovaček 13

Sbírka rýmovaček 13

Anotace: vánočních

Sbírka: Rýmovačky

Hrst mandlí a rozinek
zkouším tvořit poklad
babiček a maminek
já zkazil ho už stokrát
ruce se mi pletou
při té cestě v těstě
pochoutku staletou
koupím raděj v městě

Pluje kapr v rybníčku
má malinkou dušičku
jíst se musí, buť jak buť
takže sorry.. a dobrou chuť!

K vánočním dnům
popřát se sluší…
radost na srdci
mír a klid v duši
sváteční chvíle
s příchutí lásky
pod stromek štěstí
a tvář bez vrásky ..
Autor Bean, 23.12.2004
Přečteno 999x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí