Když jsem já jezdil...

Když jsem já jezdil...

Anotace: Je to parodie na dětskou písničku ze školy, když jsem já sloužil, to první léto...

Když jsem já jezdil, to první léto,
vysloužil jsem si pokuktu za to...

A ta moje hubou mele,
poslala mě do prdele,
a ta moje krákoře doma v komoře,
a já zase vzteklej, běhám po dvoře!

Když jsem já jezdil, to druhý léto,
vysloužil jsem si kapavku za to!

Jedna stopla, druhá stopla,
třetí mi do koulí kopla,
a ta moje krákoře doma na dvoře,
budu muset šoupat, jen doma v komoře!!! :-)
Autor darmar~2, 11.07.2006
Přečteno 980x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí