Chmury

Chmury

Anotace: dámy nevítané

tož vás tedy vítám
vy samozvaní hosté
už ste tady zase?
kdoby to řek?po sté

co tu tedy chcete?
napudrované dámy
mazlit se se mnou nebudete
tož radši vypadněte samy

zmizni, táhni
levná flundro
nemám na tě dneska chut
je ti po mě celkem....(cenzurowano)
tak už běž,mi tu nesmrd

vážně jděte,dnes se biju
ohně šlehaj z mých očí
tvrdé pěsti mají sílu
s chmuramy hned zatočí.

nedaly se nedaly,
chmury milé varovat
se smíchem sme je zahnaly,
na mě nenechaly hodovat
Autor black_and_red, 03.08.2006
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí