TISK A CELEBRITY

TISK A CELEBRITY

Anotace: Inspiraci pro tuto básničku mi dala mladší sestra prvním rýmem, který jsem trochu rozvinula a vzniklo z tohle...

Jedno slovo, jedna věta
a obletí půlku světa.
Jeden skutek, jeden čin,
všichni čumí do novin.
Včera zpěvák, dnes zas herec
ukázal prst, ne však palec.
Snad každý ví, co se tím myslí
a paparazzi v temnu prachy syslí.
Předvčera skandál, co už léta nebyl,
„ta je kráva a ten debil“,
hvězdy před ničím se nestaví
a bulvární plátky úspěchy slaví.
Každým krokem sledováni,
herec, model, pán či paní,
zpěváci a zpěvačky,
ve vlasech maj´ natáčky,
a nedbají na značky,
kupují zubní kartáčky,
a partnerské „zatáčky“ jim nejsou cizí,
z fota ale jen tak někdo nezmizí.
Autor Linushka, 08.08.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to dost dobrá básnička podle mě, jen ti malinko nevycházejí rýmy s délkami veršů, ale ne u všech....)

09.08.2006 19:51:00 | Hejky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí