Barvy

Barvy

Anotace: ...jsem se teda vybarvila, ale je to fakt o mě hihi

Rudé vlasy nad mou tváří,
modrá z očí krásně září.
Černou na řasách já mám,
bílou v ústech schovávám.
Hnědou kůži po sluníčku,
zelenou pak na svém tričku.
Šedou se pyšní kůra mozková,
zlatá, milá, vážně jsem taková.
Autor Popelka, 15.01.2005
Přečteno 714x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí