První patro po schodech

První patro po schodech

Anotace: průšvih, když nejezdí výtah... (již jsem zde jednou publikoval, avšak po vynulování hodnocení upadlo do zapomnění...)

První patro po schodech vycházím a lapám dech
proč ten výtah nejezdí?
to je zákon schválnosti!

Druhé patro po schodech vycházím a lapám dech
proč ten výtah nejezdí??
to je ale pech!

Sedmé patro po schodech vycházím a lapám dech
proč ten výtah nejezdí???
to je zákon schválnosti!

Desáté patro po schodech vycházím a lapám dech
proč ten výtah nejezdí????
to je ale pech!

Jedenácté patro po schodech vycházím a lapám dech
proč ten výtah nejezdí?????

Sláva, už jsem na střeše
že to tady ale fouká
k okraji se blížím tiše
každý na mě dole kouká

Déle už to nevydržím
teď to musím udělat!
Plivám dolů, rychle běžím
pryč a začínám se smát.
Autor mimoid, 30.08.2006
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěěěěěěknýýýýýýý zvedlo to náladu:)

07.10.2006 20:25:00 | Christien

Moc vtipný konec :o)

30.08.2006 14:28:00 | Aglája

tak to jsem se opravdu pobavila moc dobry napad!!!:-)

30.08.2006 13:14:00 | nathre

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí