Mekáč

Mekáč

Anotace: stalo se to fčera večer v Praze :))

Navštívil jsem strýčka MACa
a podlehl skvělé meny
zas jsem hezčí o pár deka
cítil jsem se jako v nebi..

2 krát Big Mac, Litr Coly
hora jídla, přez dva stoly
Chicken roll, dvojitej Chees
vopravdu mě baví jíst

To jsem ale krásně sytý
spapal jsem své favority
a nutriční hodnoty?
nejspíš nic moc ale co....
vivat fast food dobroty!
Autor Bean, 21.01.2005
Přečteno 1463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí