Ze života zvířátek

Ze života zvířátek

Anotace: ...

Sbírka: Trhlosti

Bú bú kravička
chro chro prasátko
bé bé ovečka
mé mé kozička
íííhá ííhá koníček
cink cink korunky
říz říz řezník
Fuj fuj vegetarián
Autor Bean, 23.01.2005
Přečteno 1045x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí