Morbid

Morbid

Anotace: hříčka napadajících rýmů do malinko morbidního děje :o)

Morbid

Hošku
trošku
Božku skop,
nebo
s tebó
ucpu hrob.

Hošek
trošek
Božku skop,
s obóma
jsem
ucpal hrob!

Božka ale přežila,
ve hrobě se vzbudila.
Vedle sebe měla hoška,
zbyla ho však jenom troška.

Hlavu měl jen na vlásku,
bez rukou a ocásku
tam leží vedle Boženky,
zvracejíce na oddělky
z hoškovyho těla!

… co víc bys holka chtěla?
Autor P.W.N., 24.01.2005
Přečteno 562x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí