Poklady světa

Poklady světa

Anotace: none

Poklady světa

Každá holka svůj poklad má,
pro toho právého jej schovává.
Některá však poklad nese
do té doby než ukáže se,
že je pro kluky bezcenná.

Neztrácej však svojí šanci,
vždyť všichni kluci jsou jen kanci
co brázdí všechny uličky,
hledajíc nové samičky!
Autor P.W.N., 24.01.2005
Přečteno 699x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí