Ministr něčeho

Ministr něčeho

Anotace: Alespoň na chvíli si to vyzkoušet...

To je nuda, co mám dělat,
křížovky už nebaví....
Pořád něco někde řešit
i ministra unaví.
Všichni jen chtějí peníze,
kde na to mám stále brát?
Co prosadit nějakou změnu
a trochu si zvednout plat?

Nebo třeba někam frnknout,
máme vládní speciál.
Už tu není? To mě mrzí,
kdopak si ho objednal?
"Kdosi" z vlády? Lišák starý.
Dřív takový nápad měl.
Než se tady otravovat,
v klidu kamsi odletěl.

Za voliči se mi nechce.
moc mě rádi nemají.
Nejsou na mě vůbec milí,
"někam" mě posílají.
Za ty prachy něco snesu,
všechno se prý zkusit má.
Třeba mě i znovu zvolí,
pak je "někam" pošlu já.

A myslím to upřímně!!!
Autor Mourek, 25.01.2005
Přečteno 748x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))

18.03.2006 22:04:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí