Jo Absťáky jsou krutý

Jo Absťáky jsou krutý

Anotace: no jo,zase to nevyšlo..a to už sem byla daleko:-(

Zamykám se v pokoji vlastní vinnou,
chci vyměnit zlozvyk za neřest jinou.

Myšlenky plujou jak rozbouřené vlny,
na těle začínám mít prapodivné skrvny.

Začínám naříkat,litovat a zpytovat,
kam jen mohla jsem záchranný klíč schovat?

Nemůžu dýchat a buším do dveří,
škubu polštáře,všude leží peří.

Stále věrná jsem své vůli,
však dýchání je už v půli.

Začínám se dusit zlostí,
vždyť jsem člověk z masa,kostí.

Přesto dveře roztřískám
a cigárko si stejně dám.
Autor airelle, 06.10.2006
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí