VĚŘ, NEVĚŘ!

VĚŘ, NEVĚŘ!

Anotace: Krapet nábožensky výsměšný text.

VĚŘ, NEVĚŘ!

Ty nejsi Ježíš,
koukej, kolik měříš,
dva metry padesát, to už je síla.
Ty jsi totiž kacíř,
do plamen patříš,
v duchu říkáš si o pomoc, aby tady byla.

Ty nejsi kacíř,
k Bohu se vracíš.
Na cestě domů na tebe čeká sličná víla.
"Ne, nech mě", jí pravíš,
dost divně se tváříš.
Že by tvoje orientace jiná byla?
Autor jehlaspichlas, 08.10.2006
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to výsměšný.

08.10.2006 13:50:00 | jehlaspichlas

he, jenom krapet výsměšný:))

08.10.2006 13:32:00 | haWranka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí