Úsměf plosím :)

Úsměf plosím :)

Anotace: ...

Letí úsměv po netu,
možná tebe najde tu,
už se hlásí k příletu,
přistává ti na retu.

Rozesměje, rozzáří,
kreslí vrásky na tváří,
že už bylo dosti smutku,
že je lepší smát se... vskutku!

Pohladí a posílí,
až z něj budeš opilý
a až skončíš tudle bžundu,
dej si na mě další rundu.

Když se budeš smíchy válet,
za bachor se popadat,
z kapek smíchu bude nálet,
na svět, kterej máš tak rád :)
Autor Bean, 03.02.2005
Přečteno 2566x
Tipy 2
Poslední tipující: Do Ga
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře

baf!

22.06.2010 14:13:00 | Do Ga

fazolka bych pochopila, ale co ta pětka? ;o)
(jedna jedovatá)

14.10.2006 20:15:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí