volební

volební

Anotace: doufám že váš hlas pomůže mi k moci zas

Prázdná slova, plné věty,
pilně plní moje rety
sliby , chyby, vše se smí
vždyť je teď čas volební

voní guláš a hustou travou
lidi míří za potravou
zdarma tužky k zaškrtání
po volbách jsou těžko k mání
tak proč si nevzít třeba pět
volte mě ….
Budete mít lepší svět

Kandidát věd snad toho dne
Spoustu lidí oblbne
Hlavně fotky ať jsou v cajku
Musím držet naší vlajku
Ať lidí vidí že jsem patriot
že na zemi mi záleží
a že nejsem idiot

Tak pojďte ovečky
Už se blíží čas
Kdy do uren je třeba dát mi hlas
Doufám že to vaše hodování
Bude aspoň k něčemu
A že zvolili jste mezi všemi
Mě,
jako toho správného ničemu

díky díky šmejdi
Autor truhlík, 20.10.2006
Přečteno 536x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...tak to nějak bude...

20.10.2006 11:28:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí