Módní časopisy

Módní časopisy

Anotace: Ekvivalent básně Cizinky (Módné časopisy - půjčím si já Elle) variatně z pánského pohledu. http://liter.cz/dila.asp?akce=view&kat=&id=7279

Půjčil jsem si od souseda
časopisy Moto,
přemýšlím už od včerejška,
jak já vyhrám v Loto.

Jak si vrkat s plynem,
jak se při tom tvářit,
jak se zbavit manželky,
jak se dobře pářit,
jak se ožrat pivem.

Bez japonské direktůry
nesmím mezi lidi,
ještě gumy Yokohamy
ke štěstí mi chybí.

Brzdy Brembo, k tomu HONDU (600CBR)
nejlíp v barvě lila,
ouha-v peněžence koruna
na škopek mi zbyla.

Vrátil jsem já sousedovi
časopisy Moto,
příště raděj poslechnu si
radu ženy, co jsem si vzal v Kjotó.
Autor Rendy, 05.02.2005
Přečteno 729x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí