Velikost úspěchu

Velikost úspěchu

Anotace: Ironie je přece tak krásná věc.

VELIKOST ÚSPĚCHU

Dal jsem do dílka více šťávy,
ovocit to zrovna nebyl.
Moje spisky lidi hrozně baví,
kdyby ne, byl bych pro ně jen další debil.

Dal jsem do toho rychlej spád,
leteckej se srázu jsem zrovna neměl.
Každý do rýmovanýho děje rychle spad,
různý dopisy a e-maily mi choděj dennodenně.

Moje popularita však vadí mojí sestře Zdeně,
zatímco jí výplata na účet chodí pravidelně opožděně,
a tak často na uklidnění chová sousedovic štěně,
které jediné z nás dvou si žije spokojeně.
Autor jehlaspichlas, 06.11.2006
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí