Amorek popleta

Amorek popleta

Anotace: :-)))

Přiletěl buclatý andílek
usedl na dvorek
(asi Amorek )
nový luk si zkouší
kolem sebe střílí
poťouchle se usmívá
když šíp do srdce zarývá
je to ale popleta
místo šípu jednoho
vystřelí čtyři či dva
neplechu jen tropí
v srdcích zmatek tvoří
Pán jeho se zlobí
jak tohle asi napraví
než Amorka polapí
křičí
utíkejte lidé zlatí
sic se tu všichni
společně
budete mít rádi.
Autor isisleo, 09.11.2006
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí