Óda na test z biologie

Óda na test z biologie

Anotace: Po zhruba půlročním bloku jsem při šprtání biologie chytla slinu.

Chrupavky a kosti ... lítají kolem,
kdypak jim už budu ... moci říci sbohem?

Krátké kosti, ploché, dlouhé,
kam zařadit lopatku?
A co vzruchy, mízu, moky,
už mám z toho škytavku.

Hrudník se mi prudce zvedá,
zda-li srdce ochrání?
Naříkám si: "Běda, běda!"
a co zkusit skákání?

Neurony nepracují,
popadla mě frustrace.
Tak snad z toho vypádluji,
bez mozkové mutace.

Flexe, dentrity, rotace,
jestli se to naučím,
tak zasloužím ovace!
Autor Mona, 12.11.2006
Přečteno 553x
Tipy 1
Poslední tipující: lecrecia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké;-)

13.02.2008 21:42:00 | lecrecia

to je hodně dobrý! Lidi, kde je mexická vlna?

16.11.2006 13:00:00 | Muta cum liquida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí