Taneční

Taneční

Anotace: ...

Tak zase černé sako,
Ulízané pako,
V kapsičce div ne růži,
Žít jak v jiné kůži,

Pod krkem kravata,
Černým kvádrem zaváta,
A nesmělý krok,
Tak to bude rok,

Přes klouzavé parkety,
Dobruslil jsem k ruce Markéty,
A požádal ji o tanec,
Jako správný mládenec,

Z beden začla hráti hudba,
Má ladná chůze rázem ztuhla,
Nebyl jsem schopen pohybu,
Tak hodil jsem se do lihu,

V zašlé slávě místního baru,
Dosáhl jsem bodu varu,
Po zázračné tequille,
Vrátil jsem se opilé,

Mé nohy začli tančit sami,
V rytmu rychlé latinské samby,
Žádná dívka nezůstala volná,
Kam se hrabe John Travolta,

Docházela taneční droga,
A já zpocen jako doga,
Doběhl jsem do baru,
Na tureckou kávu,

Do té trochu bechera,
Celebrita večera,
Po zábavě ještě na skok,
Do hospody pro zlatý mok,

Doma mě pak neznali,
Když zazněly cimbály,
Na zdi vidíc siluetu,
Jak vyšvihla piruetu!
Autor Muta cum liquida, 16.11.2006
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D trefné

16.11.2006 13:59:00 | Rozárenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí