prase

prase

Anotace: Jak se asi cítí prase před zabíjačkou?

Dneska se mi dobře pase,
já jsem totiž tlusté prase.
Hospodář mě vykrmil,
já se mu prý za to odměním.
Dneska je tak krásný den,
řekli mi,že půjdu ven.
Už mě vedou na provázku,
asi půjdu na procházku.
Trochu mě to bolí,
vy jste mi pěkní voli.
Vždyd umím chodit sám,
puste mě,já se o sebe postarám.
Co to však vidím?!!!!!!
bratr v krvi!!
už nemá ocas,ani nohy!!!!
To nebude procházka,
bude ze mě obcházka!!!
Pan řezník mě už drží,
mě se před očima trošku mlží.
Nemám boužel žádnou fintu,
pan řezník nese flintu.
Já však využiju situace,
kousnu ho do nohavice.
Řezník křičí:chytte prase,
a pes štěká na terase.
Tak a sem prase bez ocasé!
Já však běžím dál,
můj ocas pes rozkousal.
ÁÁ už mě mají už mě vedou,
chlapi si ostré nože na mě berou.
Najednou však z čista jasna,
z chalupy se ozývá hod sem chlasta.
Za chvíli se už zpívá,
pouštějí mě zpět do chlíva.
Pan řezník něco hledá,
za chvíli si za mnou lehá.
Říká:Dášo nechrápej,
už mi konečně pokoj dej.
A tak sem to přežil,
příštího rána se štěstím se dožil.
Autor Hejňa, 10.12.2006
Přečteno 741x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý, docela dobrý:) Ale 80 je někde za ten rytmus;)

12.12.2006 17:36:00 | haWranka

Pobavila. Chudák prase.

10.12.2006 22:02:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí