Vánoční balada

Vánoční balada

Anotace: .......

VÁNOČNÍ BALADA

Štědrý den za dveřmi, již jen pár dní,
děti vyhlíží Ježíška - ten však pokojně sní.

Dárky letos nepřinese - spletl se v datu,
nezbývá než oškubat mámu i tátu.

Copak dělá Ježíšek? Proč dárky donést nemůže?
Myslel,  že je Silvestr - z kocoviny se hned tak nevzmůže.

Chrápe jako zabitý, ve snech myšky bílé,
kvůli vodce zapoměl na dopisy milé.

Duch vánoc ovzduším se nese,
Santa také namol - spí v lese.

Chodníky hladké, venku padá snížek,
stačí hloupý pád a místo svátků náhrobní křížek.

Kapři chudáci na smrt čekají,
nenažrancům u večeře kosti do krku padají.

Závěrem Vám tedy přeji šťastné a veselé,
hlavně dostatek lihu až do novoroční neděle.

 

 
Autor Samanta, 21.12.2011
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí