Dokonalý verš

Dokonalý verš

Anotace: tak obvykle končí básnické pokusy....

Jsem poetův druh, jsem vášní myšlenky,
jsem nutnost, jsem sladkost, jsem klam.
Jsem vrahem bolesti, amplión pro city,
jsem vtisknut, vepsán
vymalován.

Pak rozstříhán na čtverce, zmačkán do kuličky,
vyhozen, vynesen, recyklován.
Namotán do role, pověšen na háček,
použit, spláchnut
- spotřebován
Autor Weichtier, 30.12.2006
Přečteno 603x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je prostě užitečný.

30.12.2006 13:26:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí