Nekrofilní

Nekrofilní

Anotace: Doslova hřbitovní humor.

Jak koruna stromu se větví uličky

Na hřbitově dlouhá noc
V uličkách kameny, pod nimi truhličky
Nikdo nevolá o pomoc

Ententýky dva špalíky
Kdopak lásku zažije?
Není třeba říkat díky,
že si zas jednou užije

Krumpáč, kondom, lopata
Vstávat, mladá paní
Srdíčko i chrup ze zlata
Kalhoty dolů a hop na ní

Výbuch vášně, chrastění kostí
Sem a tam, ooh, sem a tam
Dokud nezpáří se do sytosti
Snem je všech neživých dam

"Hybaj zpátky do postýlky
Skončila návštěvní hodinka
Díky moc za společné chvilky
Doma však již čeká mě rodinka"
Autor Serja, 08.01.2012
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí