Svatý Valentýn

Svatý Valentýn

Anotace: Taková recese na svatého Valentýna, báseň prosím berte s humorem, děkuji :-)

SVATÝ VALENTÝN

Valentýn – hloupý svátek z Ameriky,
kapsy vyždímají Vám ty Vaše semetriky.

Na pultech obchodů srdíčka a tupá přání,
už i noční můry se mi o nich zdají.

Každý vyznává si mnohdy pokryteckou lásku,
kdo se má dívat na tu směšnou frašku.

Půjdu říct psovi ,,Miluji Tě“ a koupím mu kost,
zapojím se rovněž, už mi z toho totiž hráblo - mám dost.

Nikdo neví co druhému koupit a má z toho nervy,
ubohé skleslé chlapy pak musí utěšit placené běhny.

Tudíž vydělají nejen obchodní řetězce, ale i nevěstince
všichni se ze svatého Valentýna jednou dostaneme do blázince.

Docenta Chocholouška budeme milovat,
američanům za jejich svátek děkovat.

14.února na svěrací kazajku nakreslí nám docent srdíčko,
popřeje krásného Valentýna a dá polibek na líčko.
Autor Samanta, 13.02.2012
Přečteno 741x
Tipy 6
Poslední tipující: Romeo3769, enigman, CULIKATÁ, protivyl, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jdu si pro bazuku...

14.02.2012 14:00:02 | enigman

tip spíš za obsah, zpracování už na můj vkus trochu pokulhává...

14.02.2012 00:37:00 | protivyl

Valentýne, Valentýne,
bez tě láska nezahyne.
Je to proto jistě zvláštní,
že i bez tebe jsem šťastní

13.02.2012 23:38:26 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí