Po plese

Po plese

Anotace: ..občas se to zvrtne:)

Nedělní ráno, okno sklící
vymalováno slivovicí
tohle to všechno, tvojí je vinou
že vzbouzím se zase
s kocovinou
včera je včera a naprd je dnes
proč jsem já chodil
na ten proklatej ples
na kolenou bláto
kdo ví kde jsem lez
jen vzpomínám matně
že jsem přeťáp svou mez
kde jsou mé klíče, má kravata
těžko to najdu
mam smazaný data
Autor ten v koutě, 14.02.2012
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, slunovrat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí