Nudista

Nudista

Anotace: Poznáváte se?

sedím na tramvajové zastávce
Nevíš ty jaký je čas?
Ohlížím se po té poptávce
a vidím brunetin vlas

mlčky jsem povytáh rukáv svůj
ruku jí před oči dal
Bus by měl tady být stůj co stůj
tiše jsem odpovídal

Kam jedeš? ptám se jí nesměle
utekla, já všechno zhatím
nudil jsem jí zřejmě přátelé
vzbuďte se přátelé! hospodo platím.
Autor Krikloun, 07.01.2007
Přečteno 460x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí