Žaloba

Žaloba

Anotace: tak!

Zažaluj snehové vločky
že nedržia pokope
iba ak, tak do chvíľočky
kým dopadnú v podobe

metra snehu, zažaluj sneh
vo veci kalamity
právo máš veriť na úspech
žalujme ho ja i ty

žalujme aj modré z neba
že stamodtiaľ nesneží
plus odškodné - tak mu treba
na tom najviac záleží

súdiť sa do súdneho dňa
z nedostatku iných vier
veriť v spravodlivosť do dna
právnických hazardných hier

absťák žalôb vplyvných klientov
spôsobil by depku kont
šolíchačov zákona, s tou
šklebúzou crew nie je vhod
Autor Petbab, 07.03.2012
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, ST.

07.03.2012 09:49:41 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí