Nero..

Nero..

Anotace: .. zumy

Slyšíš mě? já ti nerozumím
no bodejť, vždyť nic neříkám
mlčím - tacere tutum est, mim
odcizen slovním replikám

nedává si na hubu hadr
proč taky, hadrem zamává
verbálním egům, jež psychiatr
nevyslechne, hluk, zábava

zůstane v mezích, napíšu si
o autogram negramotným
jež nerozumí, brko husí
mlčky skřípotem náhodným

myslí si své o tom, co píše
myslím si taky mlče dál
platí vše, cos přečetla výše
aniž bych řekl, co jsem vzdal
Autor Petbab, 15.03.2012
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A co jsi vzdal?

15.03.2012 14:03:27 | zaba.zuzla

mim kromě svého obličeje zabělil i konec básně

15.03.2012 14:45:25 | Petbab

Ono je to vlastně takhle fajn, čtenář si doplní sám... :-)

15.03.2012 14:46:23 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí