Obyčejný den

Obyčejný den

Anotace: taková každodenní, žádný velký umění :)

Lump ve velkym bouráku

pravidla má na háku

pět v českejch v baráku 

a fabriku slováků. 

 

Lump jede k sněmovně, 

jen trochu nerovně - 

dal si ráno vizoura

ať se mu den necourá. 

 

Ve dveřích ňákej hňup

vytýká lumpovi lup - 

No to nám ještě scházelo -

stejně to málo házelo!

 

Lump stává se obětí médií

avšak procesem sépiím

v oblacích inkoustu skreje se

cokoli kdokoli nadnese. 

 

Pak lump čistý co lilie

whisky se po ránu napije

pošle česko do háje

a odletí kamsi do ráje. 

Tam totiž daně se neplatí

natož pak nějaké výplaty. 

Autor chicacheca, 24.03.2012
Přečteno 510x
Tipy 4
Poslední tipující: Rejha, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konečně také něco málo humoru :-) Musím říct že místy mi tam haproval rytmus ale to se časem vychytá.Jinak pěkný a ocenit si určitě zaslouží

01.05.2012 12:41:23 | Rejha

Taková realistická :-)))

24.03.2012 20:01:53 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí