Mikrob

Mikrob

Anotace: Mikrob... Uvnitr v tele, co jestli je .. co titi se projevuje Planet, Planet. planeta...

Mikrob...

Uvnitr v tele, co jestli je ..
co titi se projevuje Planet, Planet.
planeta mikrobů v tele, lopoti destrukci v tele.
lopoti lopatkou zazraky,mikroby smyslíci hromadky.
Stavba bunek se rozviji, vask my utichnem ze smíchem bez boje síly.
mikrob.. vylecena.. mikrob chodicí radost.
Radosti uz placeme, ze vysledkem je fiktivni nemoc mikrob...je fiktivni nemoc mikrob.

Příště jsi vypíj kopřivový čaj
Autor Varg, 24.03.2012
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí