~Z hadí kůže

~Z hadí kůže

Anotace: To mohou být i střevíce? Ptala se hadova hadice...

Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)

 ~~~***~~~

 Ta hadice hadova

 s módou si nic nedělá

 prý pořídí si střevíčky

 třeba z hadí kůžičky.

 Nač ti budou střevíce?

 Zeptal se had hadice

 kam je budeš asssi nosit?

 Zasyč,

 nebo tě mám prosssit???

 

Nech ty moje střevíce

 už vztekala se hadice

 já na každý svůj koneček

 teď nasadím si střevíček.

 Ani had knír nevystrčí

 žádné nemá,to byly řeči

 on už je asi oholil

 dřív než se z díry vyplazil.

 

A proto ta hadice

 odhodila nepotřebné střevíce

 jednou se v nich tak zamotala

 na pomoc si hada zavolala.

 A tím končím povídání

 o hadovi a jeho paní

 teď na sebe jen láskou syčí

 jak se kolem sebe točí…

+++++

Autor Květka Š., 06.04.2012
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Linzerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hadice parádnice, St.

06.04.2012 23:08:02 | Psavec

z hadí kůžičky...

06.04.2012 21:33:19 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí