~Švihnutý

~Švihnutý

Anotace: A víte kdo nebo co?

 

~~~

~Š~V~I~H~A~D~L~O~

 ~~~*~~~

 Ty švihnutý švihadllo

 co tě kruci napadlo?

 Podrazíš mi klidně nohy

 na to ty máš asi vlohy.

Já si potom salto střihnu

 za zem sebou raz dva švihnu,

 pak si stoupnout.Achich,ách

 proč se to muselo stát?

 

Opráším si kolena

 chechtám se jak střelená.

 A za chvíli dál si skočím

 švihadlem pod nohou točím.

Někdo na mě volá,haló,

 co se ti to holka stalo?

 Víte jak to dopadlo?

 Víte.

 Mám švihnutý švihadlo.

Tak ho „zapomenu“ v parku

 a zajdu si na polárku,

 to švihadlo někdo šloh

 a pak si skáče jako cvok.

~~~~~

 ~A~~Š~V~I~H~N~U~T~Ý~

 švihadlo

 je rádo jak dopadlo…

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~


.....

Autor Květka Š., 13.04.2012
Přečteno 497x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hop a skok a už se skáče...

13.04.2012 16:19:28 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí