Sedmá

Sedmá

Anotace: pečeť

Nejsem hříčkou náhod
honičky v dimenzích
kterak stín svých nahot
nechci v lidských mezích

snít o technologiích
jež dálky přiblíží
stylem sedmiokých
jimž ne zpoza mříží

stačí hledět dále
za meze v představách
v čele, v sedmi ale
podnikám výpravách

o nichž šest pečetí
ve svých ´sexepílích´
ani zbla ponětí
nemá, vědě v brýlích

tmavých, není zhola
sedmá pečeť k mání
tam a zpět dokola
honí supermani

řešení šest, křídou
na tabulích s houbou
- k setření (když vyjdou
výsledky) všech, s chloubou
Autor Petbab, 16.04.2012
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š., Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí