Milá čarodějka

Milá čarodějka

Anotace: Jen taková hříčka na pobavení.

Čarodějka pila,
špatně pak řídila,
překážku nevidí,
zrak ji tuze šidí.

Natloukla si hubu,
dík starému dubu,
co tam sto let stojí,
o koště se bojí.

Však že chytrá byla,
hned ho opravila,
kouzla na to vzala,
prý že by mi dala.

Tak ji řeknu dámo,
každému je známo,
když to muži nejde,
ze sexu vždy sejde.

Nepomůžou čáry,
ten můj je na máry,
leží jako lazar,
dobrý tak na bazar.

Sáhla mi tam hbitě,
po krátké vizitě,
opět mi to vstává,
znala kouzla pravá.

Za tu službu milou,
pustila mi žilou,
byla jak dračice,
sex s ní nikdy více.
Autor Psavec, 04.05.2012
Přečteno 528x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lachailla, casla, Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí