Den blbec

Den blbec

Anotace: První jídlo může být zároveň i posledním

Sbírka: Za zrcadlem...

Tak hnije tělo v šedém sudu,

ropuší zápach line se z průrvy,

nemá v sobě ani kousek studu,

to červi prolezlé torzo kurvy.

 

Bývala to kráska místního domu

výstavní zboží pro poslance,

přidejte ještě zkušenosti k tomu,

a získáte sexuálního boha vyslance.

 

Však rána jednoho sluného

měla naše žena smůly spousty,

k snídani

vzala si dva tousty,

které jedu byli plného.

 

Bordelmáma zaklela a lopatu popadla,

sud pod okapem sebrala,

a svou milou,

na kousíčky,

uložila k věčnému spánku.

Autor Karel Letník, 04.06.2012
Přečteno 509x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí