Písemka z fyziky

Písemka z fyziky

Anotace: Báseň je věnována mému učiteli na fyziku, který má s námi takovou zlatou trpělivost a nevyhazuje nás všechny z oken :) Pozn.: U nás nejsou známky, ale body od 10 bodů do 0 bodů ...

 

Fyzika je krásný předmět,
ví to v lese každý medvěd,
v písemce se počítá,
body nám to načítá.

Tahák létá tam a sem,
koukám na to s úžasem,
vy zas v třídě létáte,
za taháky spěcháte.

Já však nevím ani ň,
ani vzorec ani fň,
proto prosím odpusťte mi,
moji nevědomost k tomuto dni.

Včera sice bylo hnusně,
ale já byl unaven děsně,
v posteli jsem strávil den,
naštěstí ne sám jen.

Vzorec, kmit a perioda,
ve fyzice není nuda,
hlavně když mám dobré známky,
všechny baculaté krásky.

Nulu nemá nikdo rád,
alespoň za jedna to musí stát,
sice neznám návod, vzorce,
radši půjdu pět dámám do dvorce.

Básně se mi skládájí,
však vzorce z hlavy létají,
ještě jednou omlouvám se,
za chování divokého kance.

 

Autor Wolf-man Darel, 07.06.2012
Přečteno 816x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí