Velká miska jahod

Velká miska jahod

Anotace: 18.6.2012

Sbírka: Příchod na záchod

Ne náhodou jsem super stěna
bílým akrylem nahozená náhodně
velká miska jahod mně lahodně
potěšila.

Potmě žila jedna myška
kterou děsila obří výška
nového věžáku v Brnu.

I já s ní trnu
díky trnu tomu v oku
v okapi.

Už nesedím na kanapi
už neháčkuju myším bačkůrky
ani okurky nekrouhám
ruku hebkou mám
směji se myším
směji se tmám
ušklebuji se i vám.

Jahody dojídám.
Autor Jiřinka Mignonka, 19.06.2012
Přečteno 547x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) no pěkný

28.06.2012 15:11:54 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí