vlašák

vlašák

Anotace: =) prostě vlašák =)

pán všech salátů je vlašák,
aby bylo síly dosti,
aby jsi měl silné kosti,
jez a budeš pašák.

vždy, když dostaneš chuť,
vlašák vždy připravený měj,
v těžké chvíli si jej dej,
a tím pašákem buď.

je vyroben z kvalitních potravin,
a mnoha druhů zelenin.
proto o něm každý ví,
že je dobrý pro zdraví.
Autor Zayo, 10.01.2007
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí